All Collections
Facturi
Intrebari frecvente
Vreau sa facturez un abonament si acesta nu apare in lista. Ce fac?
Vreau sa facturez un abonament si acesta nu apare in lista. Ce fac?
Nicoleta Schifirnet avatar
Written by Nicoleta Schifirnet
Updated over a week ago

Cand un abonament lunar nu apare la facturare, trebuie sa verifici daca: 

Ai selectat perioada de facturare corecta 

Abonamentele sunt configurate sa apara la facturare in data de 1 a fiecarei luni. Daca perioada de facturare nu include data de 1 a lunii respective pentru care se doreste emiterea facturii, abonamentul nu va aparea de facturat. Pentru a remedia acest lucru, modifica perioada de facturare selectata.

Abonamentul a fost deja facturat 

Este posibil, sa fi facturat abonamentul, din greseala, cu o luna mai devreme. De ex., daca la emiterea facturii pentru luna septembrie, a fost inclus, din greseala, abonamentul lunii octombrie (in perioada de facturare a fost inclusa data de 1 octombrie), cand se va incerca facturarea abonamentului aferent perioadei 1 - 31 octombrie, nu va mai fi nimic de facturat. 

Pentru a remedia acest lucru, trebuie identificata factura in care a fost inclus abonamentul in avans. Se poate vizualiza in anexa facturii ce abonament a fost facturat.

Proiectul este activ

Daca proiectul este deschis in data de 15 septembrie (campul Deschis la data), abonamentul va fi facturabil incepand cu data de 1 octombrie. Daca doresti sa facturezi abonamentul incepand cu data de 1 septembrie, modifica data de deschidere a proiectului la 1 septembrie. 

Did this answer your question?