PASUL 1

Click Clienti-> Clienti.

PASUL 2

Click pe butonul "..." din dreptul clientului, pe care doresti sa il modifici si selecteaza Modifica. Revizuieste informatiile necesare.

PASUL 3

Salveaza.

Did this answer your question?