Skip to main content
All CollectionsColectare creante clienti (collection)Configurari necesare
Configurari generale si personalizare template-uri
Configurari generale si personalizare template-uri
Nicoleta Schifirnet avatar
Written by Nicoleta Schifirnet
Updated over a week ago

Configurari generale

Acceseaza meniul Salut ...-> Setari-> System-> Template-uri email si collection, iar in sectiunea Configurari generale completeaza urmatoarele informatii:

  • De la: numele societatii tale

  • Reply to: adresa de email la care clientul poate da reply

  • Cc: poti selecta unul sau mai multi utilizatori, care sa primeasca o copie a email-ului transmis catre client

Personalizare template-uri

Acceseaza sectiunea dorita (Trimite factura pe email/ Mesaje manuale/ Notificari bazate pe data promisiunii de plata/ Notificari bazate pe data scadenta), iar aici poti edita continutul fiecarui template utilizat pentru transmiterea notificarilor.

In cadrul fiecarui template, atat in cadrul subiectului, cat si in cadrul emailului, poti insera campurile variabile disponibile in lista din dreapta, iar informatia respectiva se va actualiza automat in cadrul notificarii, in functie de factura din cadrul careia se transmite notificarea.

Pentru a insera un camp variabil in cadrul template-ului, trebuie doar sa dai click pe simboluldin dreptul lui, apoi sa dai click in cadrul template-ului si sa tastezi Ctrl/ Cmd + V.

In fiecare sectiune se regasesc cate 2 template-uri implicite, in limba romana si engleza, insa daca este necesar se pot adauga template-uri si in alte limbi, dand click pe butonul Adauga.

Did this answer your question?